Aconsegueix la teva invitació per anar a Veteco

Tancàlia Meridional |B.B.C. Group, us esperem, del 25 al 28 d’octubre a Veteco, el Saló internacional de la finestra, la façana i la protecció solar, que es celebrarà a Ifema Madrid.

Podeu aconseguir la vostra invitació per assistir-hi clicant AQUÍ i introduint el següent codi: VE160000143NK

Serà un plaer poder comptar amb la vostra visita al nostre estand emplaçat a 8D14, on podreu conèixer els nous productes de protecció solar i tancament.

Tancàlia presentarà les noves Orienta i Bioroll a Veteco

Tancàlia Meridional participarà aquest any a VETECO 2016, el Saló Internacional de la finestra, façana i protecció solar, que se celebrarà a Fira de Madrid del 25 al 28 d’octubre, on presentarà la renovada persiana orientable Orienta © i també la pèrgola bioclimàtica Bioroll © .

L’estand de Tancàlia Meridional, el 8D14 emplaçat al pavelló número 8 d’Ifema, oferirà la possibilitat de conèixer la nova Orienta© una persiana orientable que garanteix estalvi energètic, seguretat davant les agressions de l’exterior i també la màxima privacitat.

Orienta©, l’única persiana orientable del mercat sense cap mecanisme intern, que facilita “enormement” el seu bon funcionament.

Orienta© és una solució única per ventilar, il·luminar i protegir l’interior d’un habitatge amb seguretat. A més, Orienta© disposa d’una àmplia gamma de lacats i colors fins i tot els lacats fusta. Per les seves característiques Orienta©, que no requereix de treballs de paleta en la seva instal·lació, i l’accionament de la persiana pot ser manual o amb motor.

Bioroll© és una pèrgola bioclimàtica ideal per ser instal·lada en terrasses i jardins. Es tracta d’un sistema idoni per protegir dels raigs solars i els seus lames poden realitzar una rotació de 140 graus. Bioroll© pot comptar amb diferents acabats i també és apte per a la instal·lació d’un sistema d’il·luminació interior ideal per a les nits d’estiu.

Tancàlia Meridional participarà a Veteco

Veteco_Tancàlia

Tancàlia Meridional participarà del 25 al 28 d’octubre a Veteco, la fira de professionals dels tancaments i productes de protecció solar, que es celebrarà a Ifema, Madrid.

Coincidint amb la celebració de Veteco, Tancàlia Meridional que comptarà amb estand propi, el 8D14 emplaçat al pavelló número 8, presentarà les darreres novetats en productes per a la protecció solar importats, en exclusiva, de la firma italiana BBC Group.

Aquesta és la primera ocasió que Tancàlia Meridional participa a Veteco i és una excel·lent oportunitat per a donar a conèixer els productes líders en qualitat entre els professionals del sector de la finestra i la protecció solar.

Veteco enguany comptarà amb la participació de 260 empreses internacionals i duplicarà l’espai d’exposició fins a situar-se en 18.000 metres quadrats.

La Fira Internacional Veteco, es celebrarà del 25 al 28 d’octubre del 2016

Fira01

Veteco és el Salón Internacional de la Ventana y el Cerramiento Acristalado | International Window Curtain Walls and Structural Glass Trade Show, que se celebra a la Feria de Madrid.

La mostra esdevé un dels principals esdeveniments per a conèixer les darreres novetats en el sector dels tancaments i també de la protecció solar per habitatges, ja que compta amb la participació de més de 1.200 empreses i 60.000 visitants dels sectors de l’enginyeria, la indústria, l’automatització, la construcció…

La propera cita de Veteco, ja té data: del 25 al 28 d’octubre del 2016 i des de Tancàlia Meridional esperem amb molta expectació aquest esdeveniment de referència per al sector.

L’eficiència energètica és sinònim d’un bon tancament

Casa01

Millorar el grau d’eficiència energètica en un habitatge, l’oficia o negoci és també sinònim d’un bon tancament.

A Tancàlia Meridional disposem d’una àmplia gamma de productes adaptats a les necessitats climatològiques dels països del sud d’Europa, amb moltes hores d’exposició solar.

L’aposta, en el cas de construccions de nova creació, per uns tancaments d’alta qualitat garanteix una considerable rebaixa en el cost en el consum d’energia i una millor qualitat de vida per als seus usuaris.

Quan es tracta d’una rehabilitació, la substitució dels tancaments esdevé essencial per a garantir el complir els paràmetres d’eficiència energètica.

Trobareu més informació aquí