Tancàlia Meridional participarà aquest any a VETECO 2016, el Saló Internacional de la finestra, façana i protecció solar, que se celebrarà a Fira de Madrid del 25 al 28 d’octubre, on presentarà la renovada persiana orientable Orienta © i també la pèrgola bioclimàtica Bioroll © .

L’estand de Tancàlia Meridional, el 8D14 emplaçat al pavelló número 8 d’Ifema, oferirà la possibilitat de conèixer la nova Orienta© una persiana orientable que garanteix estalvi energètic, seguretat davant les agressions de l’exterior i també la màxima privacitat.

Orienta©, l’única persiana orientable del mercat sense cap mecanisme intern, que facilita “enormement” el seu bon funcionament.

Orienta© és una solució única per ventilar, il·luminar i protegir l’interior d’un habitatge amb seguretat. A més, Orienta© disposa d’una àmplia gamma de lacats i colors fins i tot els lacats fusta. Per les seves característiques Orienta©, que no requereix de treballs de paleta en la seva instal·lació, i l’accionament de la persiana pot ser manual o amb motor.

Bioroll© és una pèrgola bioclimàtica ideal per ser instal·lada en terrasses i jardins. Es tracta d’un sistema idoni per protegir dels raigs solars i els seus lames poden realitzar una rotació de 140 graus. Bioroll© pot comptar amb diferents acabats i també és apte per a la instal·lació d’un sistema d’il·luminació interior ideal per a les nits d’estiu.

Tancàlia presentarà les noves Orienta i Bioroll a Veteco